Pagina's

zondag 10 april 2016

En we vliegen er weer in..... - agenda voor deze week

Maandag is er alvast een zekerheid : ik zal in de file staan richting Gooik.  In de namiddag word ik terug in Leuven verwacht voor een vergadering.  's Avonds schepencollege. 
Dinsdag persvoorstelling in Zoutleeuw van het bloesemprogramma van toerisme Hageland.  In de namiddag een vorming rond sociale media en apps in toerisme. 's Avonds naar de avondzitting in het gemeentehuis én naar de gemeenteraad.  Je bent welkom. 
Woensdag is het buitenspeeldag, maar niet voor mij.  In de voormiddag overlopen we de RUP's (Ruimtelijke Uitvoeringsplannen met het studiebureau.  's Avonds dubbelboeking.  Een aanrader is zeker de bieravond over Pierre Celis in het Paenhuys, maar het schepencollege wordt verwacht op een bespreking rond de toekomst van de kerken.
Donderdag vergaderingen op het werk.  's Avonds is het de 'top' toerisme Hageland in Walshoutem en... rij ik op een nachtelijk uur nog richting West-Vlaanderen om van daaruit de Goed Gevoel Ladies Fair mee te gaan bevrouwen, waar Ons een stand en een mooi programma heeft.  Ook op die Ladies Fair komt minister Schauvliege zaterdag de prijs uitreiken voor Vrouwelijk Talent op het Platteland.
Zondag wordt druk in Hoegaarden met garageverkoop , repair café en Swapp in het Paenhuys en een geefplein in de Tuinen.  Onder het moto 'delen is het nieuwe hebben', goed voor klimaat en portemonnee.