Pagina's

maandag 5 december 2011

Provincie Vlaams-Brabant zoekt muzikanten (Met Toeters en Bellen)

De provincie Vlaams-Brabant en de stad Tienen organiseren bij de start van de Week voor de Amateurkunsten, op zaterdag 28 april 2012, het muzikaal erfgoedfeest 'Met Toeters en Bellen'. Muzikanten, muziekverenigingen en ensembles van alle slag en genre kunnen zich opgeven om mee te doen: koren, fanfares, pop- en rockbands, jazz- en folkgroepen, enz. Eén of andere link met het verleden hebben, is meegenomen maar zeker niet noodzakelijk. De organisatoren voorzien een podium, techniek, catering en promotie. Inschrijven kan tot en met 15 januari via onze website. Muziekgroepen die hiervoor interesse hebben, kunnen terecht op onderstaand mailadres. 
Tijdens het festival stelt de provincie Vlaams-Brabant haar publicatie over twee eeuwen populaire muziekcultuur in de provincie voor, "Veel volk verwacht", een realisatie van KADOC-K.U.Leuven, Amsab-ISG, ADVN en Liberaal Archief.
Kanarie is aangesteld door de provincie om het project te coördineren. Met vragen kan u ook terecht bij Geert Luyts, Kanarie, 0474/98 06 09 of geert.luyts@gelevogel.be.
Meer info, voorwaarden en registratiewww.vlaamsbrabant.be/mettoetersenbellen