Pagina's

maandag 23 juni 2014

Agenda deze week

Maandag reflectiedag op het werk. Picknickdeken en stapschoenen meenemen, staat op de uitnodiging.
's Avonds schepencollege.
Dinsdag eerst naar dienst Welzijn van een andere gemeente, voor het werk.  's Middags afscheid nemen van Laura die voor een maand naar Argentinië vertrekt om te 'backpacken'.  Ze heeft beloofd om af en toe een foto op facebook te posten.  's Avonds Raad van Bestuur Toerisme Hageland.
Woensdag zeer leuke voormiddag.  Afsluitmoment 'Met belgerinkel naar school'.  Aan de leerlingen werd gevraagd om met 'gepimpte' fiets naar school te komen.  Schepen van mobiliteit, onze duurzaamheidsambtenaar en ikzelf zullen ook onze fiets pimpen.
In de namiddag vergadering op het werk.   In de vooravond ga ik de sfeer eens opsnuiven in het Kouterhof, waar Storm/Elicio hun plannen uit de doeken doen wat betreft de grootschalige windturbines langs de E40.
Donderdag superzware dag in Brussel.  Het zijn moeilijke tijden in de social profit.  's Avonds diploma-uitreiking van de gemeenteschool.
Vrijdag op gemeentehuis vergadering over de website.  Om 13 u moet ik in Wijgmaal zijn voor een toelichting over de nieuwe plattelandsbeleidsplannen.
Om 19 u vind je mij in Saint Remy, op de onthulling van de tweetalige steen en daarna op het dorpsfeest.