Pagina's

donderdag 17 september 2015

Persbericht : Ons fietst naar het werk

Persbericht SAMEN STERK! FIETS NAAR HET WERK!
 
Meer info over Ons : www.ons.be.
Ons, onder impuls van Landelijke Thuiszorg en het Pendelfonds, moedigt haar werknemers aan om zich duurzamer naar het werk te verplaatsen: met de fiets, bus of trein of al carpoolend met een collega. Men richt zich hierbij vooral op de werknemers van Ons op het hoofdkantoor in Wijgmaal en de eerstelijnsmedewerkers (verzorgenden, poetshulpen,…) van Landelijke Thuiszorg.
 
 
 
 
Op het hoofdkantoor werden een ruime fietsenstalling en aantrekkelijke doucheruimte geïnstalleerd. Aan de werknemers op het hoofdkantoor en de eerstelijnsmedewerkers van Landelijke Thuiszorg worden fietsen ter beschikking gesteld: stadsfietsen, vouwfietsen en elektrische fietsen. Het hele jaar door vinden diverse sensibiliseringsacties plaats: een maandelijkse mobiliteitsloterij, workshops rond fietsen en openbaar vervoer, een ontbijt voor wie zich duurzaam naar het werk verplaatst, …

Ook in de Week van de Mobiliteit vinden verschillende acties plaats om de werknemers te stimuleren zich duurzaam naar het werk te verplaatsen.
Een overzicht :
Maandag 14.09.2015: kick off ONTBIJT @ons
Te voet, met de fiets, met bus of trein, of al carpoolend met collega’s, kom DUURZAAM naar kantoor en ontvang een héérlijk ontbijt!

  • dinsdag 15.09.2015: check-up van je eigen fiets en fietsgraveeractie i.s.m. Velo vzw Leuven


Kom met je eigen fiets naar kantoor en laat je fiets even nakijken! Geef bovendien dieven geen kans en laat je fiets graveren!

  • donderdag 17.09.2015 CAR FREE DAY: remy PICKNICK @ons


Te voet, met de fiets, met bus of trein, of al carpoolend met collega’s, kom DUURZAAM naar kantoor en geniet van een gezellige lunch ’s middags!

  • vrijdag 18.09.2015 PERSONEELSFEEST Landelijke Thuiszorg


Landelijke Thuiszorg organiseert haar personeelsfeest in het centrum van Leuven en moedigt iedereen aan om zich duurzaam te verplaatsen. Er worden gratis trein- en bustickets ter beschikking gesteld en collega’s die samen carpoolen krijgen een gratis parkeerticket. Ook hier zijn leuke prijzen te winnen voor wie zich duurzaam verplaatst.

  • Van maandag 14.09 tot en met vrijdag 18.09.2015: MOBI-lotto


In de Week van de Mobiliteit is er elke dag één winnend loterijbiljetje op het hoofdkantoor. De werknemer die zich die dag duurzaam naar kantoor verplaatst, wint een leuke prijs.
De eerstelijnsmedewerkers van Landelijke Thuiszorg en de collega’s van Ons in de regiokantoren kunnen in de Week van de Mobiliteit een originele foto waarop ze zich duurzaam verplaatsen bezorgen aan de mobiliteitscoördinator. Ook zij kunnen heel wat leuke prijzen winnen.