Pagina's

zondag 8 november 2015

Agenda deze week

Maandag naar het gemeentehuis.  Onder andere redactieraad voor het gemeentelijk infoblad.  Verder wat besprekingen op ruimtelijke ordening.  's Avonds schepencollege.
Dinsdag grote prijsuitreiking op het werk.  Je hoort er nog van.  Ons (vroeger Groep KVLV) heeft een zeer mooie prijs in de wacht gesleept.  In de namiddag naar Landen voor het beheerscomité van Beter Wonen aan de Gete.  In de vooravond de trein op naar Brussel voor de diploma-uitreiking van het postgraduaat van Marie aan de EHSAL.  Ondertussen maakt ze al het mooie weer op een persdienst.  's Avonds vanzelfsprekend naar de Armistis van de Totale Waanzin in 't Paenhuys, met de boekvoorstelling Grammatica van het Hoegaards.  
Hopelijk vergeet ik dinsdag mijn bloemenkrans niet af te halen voor de huldiging van 11 november in Hoksem.
Woensdag is het 11 november en mag ik de officiële honneurs aan het monument in Hoksem waarnemen.  Daarna misviering, met huldiging van onze eredeken.  Plechtig moment aan het monument aan het gemeentehuis (met medewerking van ons solidariteitskoor) en daarna receptie in het gemeentehuis.
Donderdag in de vooravond naar het stadhuis van Diest voor de TOP van Toerisme.  (als het klimaat een top heeft, moet toerisme dat ook hebben...).  In de late avond nog naar de CD&V-vergadering.
Vrijdag ganse dag beleidsdag op het werk.  'Hoe zal Ons het mooie weer maken in de toekomst ?'  Zelf heb ik al heel wat ideeën...