Pagina's

maandag 8 oktober 2012

Bella Italia in... la bella Hoegaarden...


VML Jeugd presenteertBella Italia


Op Zondag 28 oktober 2012 organiseert de jeugd van VML Hoegaarden voor de  tiende keer het Italiaanse eetfestijn Bella Italia.
TijdensBella Italiakunt U samen met uw familie, vrienden en kennissen een aangename middag of avond beleven. U kunt er genieten van een heerlijkeSpaghetti,Tagliatelli met zalmofCroque Italiano. Er is zelfs gedacht aan de vegetariërs met deVegetarische Spaghetti. Ook dit jaar zijn er afhaalmenus. Afhaalmenu's zijn enkel in voorverkoop en kunnen die dag in het Parochiecentrum afgehaald worden.
Bella Italiagaat door in het Parochiecentrum aan de Tiensestraat te Hoegaarden.
De deuren zijn open van 11u30 tot 15u en van 17u tot 20u.
Er zal gezorgd worden dat het Parochiecentrum zeker bereikbaar is.

Maar er is meer...
Om 13 uur al is er een middag-concert voorzien van het VML Jeugdorkest. Er wordt een muzikaal intermezzo gebracht door dejongstenvan de vereniging. Deze groep telt op dit ogenblik meer dan 35 muzikanten.

Indien je zeker wilt zijn dat er nog iets te eten is opBella Italia, kun je best vooraf inschrijven. Dit is echter niet noodzakelijk. Kaarten worden verkocht door alle VML muzikanten. Inschrijven kan ook via e-mail (info@vmlhoegaarden.be).


VML Jeugdorkest

Het VML Jeugdorkest werd opgericht om een brug te slaan tussen de muziekschool-opleiding en de VML Harmonie. Kinderen hebben na een jaar les op hun muziekinstrument de nood om samen te musiceren met andere muzikanten. De stap naar de VML Harmonie is een te grote stap om dadelijk te zetten (moeilijke muziek, lange repetities op donderdag...). Daarom worden deze jeugdmuzikanten opgevangen in het VML Jeugdorkest. Hier worden ze beetje bij beetje klaargestoomd voor hetgroterewerk.
Het VML Jeugdorkest is een groep die voortdurend in evolutie is. Het repertoire van dit  orkest is helemaal aangepast aan de leefwereld van de jonge muzikanten. Kortom een groep waar iedere beginnende muzikant zich thuis voelt.
En dit jaar is er meer.... een aantal beginnende muzikanten zijn nog maar een paar weken aan het repeteren en zullen hun kunnen al laten horen opBella Italia.

Inlichtingen: info@vmlhoegaarden.be