Pagina's

woensdag 20 maart 2013

Gildenavond Chiro Hoegaarden op komst

Hallo Chirofanaten en/of bierliefhebbers!

20 april is het weer zo ver, tijd voor onze 4e Gildenavond!
Zit je zoon/dochter, kleinzoon/dochter in de chiro? Ben je ooit zelf lid van chiro Hoegaarden geweest? Hou je van de sfeer die er in een jeugdbeweging heerst? Hou je van zware bieren? Dans je graag eens een volkdans? Of heb je gewoon zin om langs te komen? Redenen genoeg om een bezoekje te brengen aan onze Gildenavond! Iedereen is welkom, jong en oud!

Wat kunnen wij u dit jaar aanbieden?
Tussen 17u en 21u is er de gelegenheid om te smullen van een kaas – of vleesschotel, geserveerd met een assortiment brood, een croque monsieur of pensen met appelmoes en brood.
Nadien kan u nog tot in de late uren proeven van onze zware bieren. Om een klein hongertje te stillen, kan u ook gans de avond genieten van hapjes die héérlijk smaken bij een zwaar biertje. Natuurlijk serveren wij ook een variëteit aan frisdrank!

Wat hebben we nog voor jullie in petto?
Om 20.15u is er de mogelijkheid om de dansklompen aan te trekken en je volledig te laten gaan op onze welgekende volksdansen. Doorlopend kan u ook je jeugdigheid bovenhalen tijdens de talrijke volksspelen in de zaal.

En wat met de kinderen?
Voor alle kinderen is er een leuke film voorzien. De deuren van de filmzaal gaan open om 19.00u en 21.00u. Met de drankbonnetjes kunnen de kinderen ook genieten van frisdrank en versnapering.


Al het eten is te bestellen, dit kan je doen door je bestelling door te mailen naar chirohoegaarden@hotmail.co


Op de foto : één van van grootste trotsen : mijn dochter Laura, leidster bij de Aspi's - op een vorige gildenavond.