Pagina's

zondag 6 maart 2016

Gemeenteraad en andere vergaderingen deze week

Maandag overleg(gen) op het werk in Leuven.  ’s Avonds schepencollege.
Dinsdag naar het Pajottenland voor het werk.  Hopelijk niet te veel file (een ‘dienst’mobilhome zou soms wel van pas komen om ‘ten velde’ te blijven slapen.).  In de vooravond naar het gemeentehuis. ’s Avonds gemeenteraad. Je bent welkom.
Woensdag vind je mij de ganse dag op het gemeentehuis, onder andere voor een toelichting rond het financieel profiel van Hoegaarden.  We krijgen dan vergelijkingen van onze situatie met die van andere gemeenten in de cluster.  In die cluster zitten heel wat van mijn favoriete gemeenten uit onder andere het Pajottenland. (Klein maar fijn, dat wordt de toekomst op alle vlak, vandaar dat ik niet in fusies geloof.  In de nieuwe maatschappij wordt het LOKALE erg belangrijk, dat zeggen alle trendwatchers trouwens. LOKALE energie, LOKALE zorgnetwerken, LOKALE handel, LOKALE voedselwinning, enz enz.)
Donderdag bijwerken op het werk.
Vrijdag ben ik op gemeentehuis én op de studiedag van Interleuven die in het Hoegaarden doorgaat rond duurzame mobiliteit.  Misschien zie je de milieudienst die dag wel wat groene autootjes uittesten.
 
Foto ; de buurderij (in de stad), een voorbeeld van lokale voedsel verdeling.
De leuze voor ons klimaatplan : doe het samen, doe het lokaal en doe het met liefde !