Pagina's

zondag 5 juni 2016

De agenda voor de volgende week

Het prachtige weekend werd voor ons overschaduwd door het overlijden van Peter zijn mama.   En het is pas in zulke omstandigheden dat je beseft dat je 'niet onder de kerktoren' bent getrouwd.  De frequente trafiek naar Oost-Vlaanderen, eerst voor het ziekenhuisbezoek, nu voor het regelen van de begrafenis zijn het gevolg van het trouwen met een studentenlief.
Maar we moeten er toch weer tegenaan.  Maandag starten we de dag met het schepencollege, daarna toelichting gaan geven op een vergadering op het werk.  En 's avonds terug op het gemeentehuis voor het kerkenplan.
Dinsdag is voor te behouden voor een 'toer' van de gemeente samen met dienst cultuur van de provincie.  We hebben ons kandidaat gesteld voor het indrukwekkende kunstwerk van 'Kunst op Komst'.  In de namiddag voorbereidende vergadering voor de ontvangst van de nieuwe inwoners.  Zelf heb ik er vandaag al één mogen ontmoeten op de kruidenworkshop in de pastorietuin in het kader van Eetbaar Hoegaarden.  Het was de koper van de hoeve van Pierre Celis.  Interessant.
's Avonds eerst naar de Algemene Vergadering van Toerisme Vlaams-Brabant in Tremelo, daarna nog Milieu Adviesraad. 
Woensdag Raad van Bestuur van Kind en Preventie in Brussel.  In de vooravond naar de leadervergadering (de toewijzing van de Europese plattelandsmiddelen) en later op de avond vergadering van CD&V Hoegaarden.
Donderdag vergaderingen op het werk. 's Avonds de toelichtingsvergadering rond de op komst zijnde RUP's.  Je bent hierop welkom.
Vrijdag Algemene Vergadering Landelijke Kinderopvang, waar ik elk jaar de eer heb de nieuwe projecten voor te stellen.  Een indrukwekkende lijst.