Pagina's

zondag 28 mei 2017

Agenda nieuwe week

Na een zeer aangenaam oververhit weekend ben ik eigenlijk nog niet klaar voor mijn nieuwe werkweek.  Maar kom...  We gaan er tegenaan, ze is superdruk.
Maandag eerst naar een gemeentebestuur voor het werk om het aanbod rond het Huis van het Kind voor te stellen.  In de namiddag vergadering rond Kind en Preventie.  Geen tijd om te eten voor het schepencollege 's avonds begint.
Dinsdag naar Brussel voor de raad van Bestuur van Kind en Preventie.  Daardoor zal ik de persvoorstelling van de leaderprojecten in Bierbeek moeten missen, waar één van mijn werkprojecten in de prijzen zou zijn gevallen.   In de namiddag naar het VAC in Leuven voor een vergadering rond Erfgoed en de ruilverkaveling van Willebringen.  's Avonds een overleg van de werkgroep Eerste Wereldoorlog : 2018 is op komst en wapenstilstand zal dan op gepaste wijze moeten herdacht worden.  Heb je een goed idee voor deze herdenking ? laat het zeker weten.
Woensdagvoormiddag naar een bijeenkomst van de Hoegaardse ondernemers in het gemeentehuis.  In de namiddag overleg met de gemeentelijke diensten.
Donderdag bijwerken op het werk. 's Avonds een overleg met een Hoegaardse ervaringsdeskundige geocaching.
Vrijdag vergaderingen op het werk.