Pagina's

zondag 10 september 2017

Na een overbeladen weekend een overbeladen week

wat een hectisch weekend.  Er waren mosselen op de voetbal (x2), kampioenenviering, wereldfeest, haring en kermisconcert.  Daar heb ik nog 2 familiale feestjes tussengepropt.  Er is te veel te doen in Hoegaarden....

En de week ziet er nog drukker uit.

Veel klimaat deze week....

Maandag in de voormiddag naar kantoor in Wijgmaal, in de namiddag is het de voorstelling van de klimaatkaart van Vlaams-Brabant, in HOEGAARDEN, bij twee van onze bedrijven die trendsetter zijn op vlak van klimaat.  In de vooravond naar Zoutleeuw voor een overleg van CD&V, 's Avonds schepencollege.
Ook dinsdag eerst naar het werk (wat loop ik achter!).  In de namiddag op het gemeentehuis voor o.a. overleg over Hoegaarden Bierdorp.  In de vooravond avondzitting.  's Avonds gemeenteraad. Je bent welkom.
Woensdagvoormiddag overleg in Tienen voor het werk, in de namiddag beleidsoverleg op het werk.
Donderdag bijwerken.
Vrijdag 2X present op de voorstelling van Multiobus : eens in Tienen en eens in Hoegaarden.  Het schoolvervoer in Hoegaarden zal met een elektrische bus uitgevoerd worden en..... dat moet gevierd worden.  Goed voor ons klimaatplan !

Volgend weekend ook weer propvol.  De stip is voor de hollewegenjogging, waar je mij voor de eerste keer vindt op het parcours als seingever (als dat maar goed komt).