Pagina's

donderdag 19 augustus 2010

Hoe lekker kan een gemeente zijn ?

In het geval van Hoegaarden : héél lekker, dat kon je vandaag proeven op de proeverij in het Infopunt.  Het was een gezellige boel.  Velen hebben geproefd en zeker zo velen hebben gestemd (als je 2 mailadressen hebt, kan je zelfs 2x stemmen.   Dikke proficiat aan Carolien en haar lieftallige hostessen Lien en Evelien, ze hebben dat perfect gedaan.  Er was een pak persbelangstelling, ROB,  Laatste Nieuws (morgen kopen!), Passepartout, een reismagazine waar ik de naam van vergeten ben en Jet-magazine.
Ook de streekproducenten waren er én de uitbaters van de nieuwe B&B in de Moerasstraat, die normaal gezien in oktober opent en heel wat arrangementen wil aanbieden.
Vanzelfsprekend waren er ook heel wat geïnteresseerde Hoegaardiers.  De prijs van de verst gekomene gaat naar een Zuid-Afrikaan die hier in de streek bij familie op vakantie was en de proeverij in de krant had zien staan. 
Vergeet niet te stemmen : http://www.vlaanderenlekkerland.bze/
Op de foto links : Streekbakker Benny Swinnen laat zich graag omringen door het toeristische talent van het 'Hoegaarden Lekker'team.
Foto rechts : Jan van 't Nieuwhuys krijgt van mij de prijs voor de origineelste reclame voor Voices : je maakt een bieretiket van de flyer (zie foto, met Bert Kruismans er op).  Zaterdagnamiddag.  's Avonds : Will Tura.