Pagina's

donderdag 26 mei 2011

Op komst : Hoegaarden in the mood, van de VML

VML Hoegaarden presenteert op zaterdag 2 juli 2011 “Hoegaarden in the Mood”. Deze manifestatie wordt ondersteund door “Vlaanderen Feest”, het 11-daagse feest van de Vlaamse Gemeenschap.


Tijdens “Hoegaarden in the Mood” kunt U samen met uw familie, vrienden en kennissen een aangename namiddag en avond beleven; een lekkere pint op het gezellige terras, een smakelijke hap op de “Reuze Barbecue” en dit terwijl de “VML Big Band” voor ...een jazzy muzikale omlijsting zal zorgen. Dit alles gaat door op de parking aan de Pax en het Parochiecentrum aan de Tiensestraat te Hoegaarden. (Bij slecht weer in het Parochiecentrum)

Tussen 17 en 21 uur is de barbecue geopend en vanaf 19 uur mag U de “VML Big Band” verwachten. De inkom is gratis. Voor de barbecue moet U vooraf inschrijven. Kaarten voor de “Reuze Barbecue” worden verkocht aan € 14 (€ 9 voor kinderen) door alle VML muzikanten en in lokaal PAX. U kunt ook telefonisch (0477/26.58.19) of via e-mail (info@vmlhoegaarden.be) inschrijven tot uiterlijk maandag 27 juni 2010.