Pagina's

maandag 1 december 2014

Agenda deze week

Maandag eerst naar gemeentehuis.  In de namiddag vergadering op het werk.  ’s Avonds schepencollege.
Dinsdag naar Brussel voor een studievoormiddag rond kinderarmoedebestrijding in de kinderopvang.  In de namiddag naar het gemeentehuis voor de redactievergadering van het infoblad. 
Woensdagvoormiddag naar het gemeentehuis.  In de namiddag word ik in het Vlaams Parlement verwacht, samen met een paar collega’s, voor een overleg met een aantal vrouwelijke parlementairen. Netwerken is heel belangrijk, niet alleen in de politiek, ook op het werk.  Daarna naar het mooiste huis van het kind dat ik ken, ééntje van Kind en Preventie, in een kansarme buurt in Antwerpen. 's Avonds CD&V-vergadering.
Donderdag opleiding ‘nieuwe telefoon’ op het werk.  We hebben allemaal een ‘halve computer’ op ons bureau gekregen.  Hij kan ook gewoon bellen, maar hij kan nog veel meer.  Ik heb hem nog niet durven gebruiken.  En blijkbaar is het toch nodig dat ICT er een opleiding voor geeft.  ’s Avonds Raad van Bestuur Regionaal Landschap in Hakendover.
Vrijdag beleidsoverleg op het werk.  De uitnodiging voor ’s avonds voor een opening Huis van het Kind in regio Halle-Vilvoorde heb ik vriendelijk afgewimpeld.