Pagina's

zaterdag 25 augustus 2018

De weg vooruit met een verruimd team van 25 tot 63 jaar

Lijsttrekker Jean-Pierre Taverniers stelt nu zondag 26 augustus op het Ontbijt (in de sporthal) zijn “Team Burgemeester” voor de gemeenteraadsverkiezingen voor: zeventien kandidaten op de lijst van CD&V Hoegaarden, veel ervaring en talent uit alle leeftijdscategorieën (van 25 tot 63 jaar) en van alle deelgemeenten en gehuchten.
Alle huidige schepenen zijn opnieuw kandidaat om de komende zes jaar hun lopende projecten voor Hoegaarden verder te kunnen uitvoeren. Op plaats twee staat huidig eerste schepen Marleen Lefevre, op plaats drie schepen Filip Havet uit Meldert, op plaats vier schepen Hans Decoster en op plaats vijf Tom Groeseneken, met zijn 34 jaar de jongste schepen. Huidig OCMW-voorzitter Jos Cauwberghs is lijstduwer.
Op de CD&V-lijst vinden we heel wat ervaren mandatarissen (Evelien JanssensKris HendrickxLieve MeulemansConny Gevens) die nu in de gemeenteraad of OCMW-raad zetelen.
De kandidaten zijn actief in de Hoegaardse verenigingen, sportclubs en in het vrijwilligerswerk. Het zijn stuk voor stuk geëngageerde en gedreven mensen die weten wat er leeft in de gemeente. CD&V Hoegaarden blikt tevreden terug op de afgelopen 6 jaar en brengt een ijzersterk programma voor de toekomst naar de kiezers in Hoegaarden.
Inwoners wonen graag in Hoegaarden. Nieuwe gezinnen worden aangetrokken door zowel het landelijk karakter, het groot voorzieningenniveau als het bruisende verenigingsleven.

Meer info over onze kandidaten :