Pagina's

zaterdag 2 augustus 2014

Feest op het erf ! (in Wange, Landen) . Iedereen Welkom

Op 28 september 2014 is het “feest op het erf” in de kasteelhoeve van Wange.
Dit feest is opgevat als een gezellige familiedag op het platteland met tal van leuke activiteiten voor groot en klein! Iedereen is welkom om mee te genieten van de nazomer op het platteland!

Het feest is één van de vele facetten van het project “Ontmoet je buren” die 3 aaneensluitende plattelandsregio’s, Hageland, Haspengouw en Hesbaye-brabançonne met elkaar verbindt. Ondanks dat deze 3 regio’s veel te bieden hebben zijn ze vaak nog onbekend en onbemind. Kom op deze na-zomerdag je buren tegemoet en ontdek al spelend en feestend wat deze buurregio’s te bieden hebben op vlak van toerisme, cultuur, natuur, landbouw, fruit en festivals!

De activiteiten beginnen om 11 uur en lopen door tot 18 uur. Je kan er terecht voor muzikale wandelingen, kennismaking met de nieuwste fietsroutes over taal en provinciegrenzen heen, kunst op het erf, fruittentoonstelling, uilen en roofvogels, muziek en straatanimatie en tal van leuke activiteiten Het gedetailleerd programma en de wegbeschrijving vind je hier terug : www.feestopheterf.be

Wil je meer weten over de samenwerking tussen de 3 regio’s dan kan je steeds terecht bij één van de 3 coördinatoren van het project.
Voor het Hageland :Pierre-Bernard Van Acker pbvacker@vlaamsbrabant.be
Voor Haspengouw : Koen Dirix koen.dirix@limburg.be

Voor Hesbaye brabançonne : Amélie Janssens aj@culturalite.be