Pagina's

zondag 31 december 2017

En wat hebben we gisteren bijgeleerd ? (Na het optreden van Feniks Hoegaarden...)

Een nieuw woord, ik kende het alvast niet.  Geleerd van greeter Maria Marchal : Brainmailen
Ze vond dat we nog een beetje moesten 'brainmailen' over de 'greet the greeter', 'start to Hoegaarden' of hoe we haar 'groepsgreet' in het Mariadal op zondag 11 februari ook zullen noemen.
In al ons enthousiasme bedoelden we brainstormen, maar per mail wordt dat dan brainmailen.  Knappe madam, ons Maria.  Met een grote kennis van Hoegaarden én van het Mariadal.  Ze is ook voorzitter van de vrienden van St. Rochus.  Ik ben ook één van zijn (bescheiden) vrienden.
Maar soit , 'brainmailen' dus.  Wil jij ook een beetje 'brainmailen' met mij ? Over Hoegaarden Bierdorp bijvoorbeeld? Feel free to do it : marleenlefevre@hotmail.com.  Nog leuker dan brainstormen eigenlijk.
Maar ernstig nu.  Men neme zijn agenda en schrijve op : 11 februari worden liefhebbers van al het moois dat Hoegaarden te bieden heeft uitgenodigd voor een 'groepsgreet' door Maria en zuster Eliane in het Mariadal.....
En... het is een activiteit die past binnen #hoegaardenbierdorp.   De eerste brouwerij in 1318 was weliswaar niet in het Mariadal, maar de paters Beggaerden waren wel de eersten die het witbier maakten zoals we het nu kennen.
11 feb in de namiddag .  Meer info volgt.  Topactiviteit !
Meer info over greeter Maria :
http://hoegaardengreeters.be/nl/greeter/onze-greeters/285-maria-nl