Pagina's

dinsdag 24 september 2013

Laatste voorbereidingen voor De Slag bij Hoegaarden

Het wordt een mooie dag volgende zondag 29 september.
De streekmarkt in de Tuinen met producenten van hier (Prei & Selder, Chocolade Mirre) en van bij onze buren.  Duels en ridderspelen (met een echte veldslag in De Tuinen rond 17.15 u.  De ridders geven de ganse namiddag workshops voor de kids.

Op de foto ziet u al een groepje in aangepaste kledij.  Deze keer had ik mijn kleedje NIET achterste voren aangetrokken.

Voor het duel om ter snelst ijs eten bij San Marco is raadslid Willy Lambrechts jurylid.  En... de winnaar van het duel mag zijn naam aan een 'coupe' ijs geven voor een gans seizoen (bv coupe jonkvrouw Marleen)
En in de jury 'huppelen als een jonkvrouw zal een select clubje dames zetelen (in jonkvrouwenkledij) zoals onder andere Evelien en Gertie.  En de 'jonker' van dienst om fluit te spelen is niemand minder dan Kris Hendrickx.  Komt dat zien volgende zondag.
Vanzelfsprekend gaan we ook allemaal op zaterdagavond naar de Kroegaarden, ook om te oefenen voor het duel 'zoek de echte Witte van Hoegaarden' om 16 u op de kiosk van Hoegaarden.