Pagina's

donderdag 13 maart 2014

Allez, wandel mee, met Chiro Hogaarden

Zondag 16 maart is niet zomaar een chirozondag, want over het ganse land zetten chirogroepen hun buurt in de verf via een leuke wandeltocht. Ook wij trekken op die dag de straten/bossen/velden/holle wegen/… van Hoegaarden in.
Deze tocht is niet enkel voor de leden, maar IEDEREEN is welkom! Neem dus zeker je vriendjes en vriendinnetjes mee die niet op de chiro zitten, trek mama, papa, oma, opa, tante, nonkel,… richting de chiro en WANDEL MEE!!
Wij hebben een mooie tocht voor jullie klaar staan, langs alle mooie plaatsjes waar wij vaak op zondag gaan spelen. Chiro Hoegaarden zou chiro Hoegaarden niet zijn als wij geen fijne spelletjes voor onderweg verzonnen zouden hebben en een lekker hapje en drankje zouden hebben klaarstaan voor na al dat wandelplezier!

DUSSSS:
Zondag 16 maart tussen 13 en 15u kan iedereen vertrekken vanuit ons terrein.
Als je zonder mama/papa/begeleiding komt, kan je mee met de wandeling die begeleid wordt door de leiding, en dan kom je om 15u STIPT naar het chiroterrein.
Als je gewoon iets wilt komen drinken, ben je welkom vanaf 13u. Al dit wandelplezier is natuurlijk gratis, maar als je van een versnapering wil genieten, breng je toch best wat centjes mee!