Pagina's

woensdag 26 maart 2014

Vlaams-Brabant klimaatneutraal, ook het middenveld en de verenigingen doen mee !

Samen met meer dan 25 middenveldorganisaties waaronder Climaxi,KVLVBoerenbondMobiel 21 vzwBond Beter LeefmilieuWonen en WerkenGroep INTRO vzwAutopia en Arch'educ ondertekende de gedeputeerde voor leefmilieu vandaag het provinciaal klimaatengagement.

Middenveldorganisaties zijn immers een essentiële partner bij het vergroten van het draagvlak voor een klimaatneutrale provincie. Samen zetten we de komende jaren in op wonen en recht op energie, duurzame mobiliteit, duurzame voeding en landbouw als prioritaire thema’s.

Ook Hoegaardse verenigingen kunnen intekenen op de projectoproepen rond klimaatneutraliteit en duurzaamheid.  Via volgende link vind je het reglement :

http://www.vlaamsbrabant.be/wonen-milieu/milieu-en-natuur/vlaams-brabant-klimaatneutraal/subsidie-duurzame-milieu-en-klimaatprojecten/index.jsp
Als je vereniging hulp nodig heeft bij het schrijven van het project, wil ik gerust een handje helpen.



Klik hier voor het persbericht : http://www.vlaamsbrabant.be/wonen-milieu/milieu-en-natuur/vlaams-brabant-klimaatneutraal/samen-met-u-naar-een-klimaatneutrale-provincie/middenveld/nieuws-middenveldorganisaties-klimaatengagement.jsp?startId=tcm:5-40-4