Pagina's

zondag 26 oktober 2014

agenda volgende week

Geen herfstvakantie voor mij. Hopelijk wel wat minder files in deze vakantieweek.
Maandag naar gemeentehuis. We beginnen de week met kussen, want er is er eentje jarig. 's Avonds schepencollege.
Dinsdag dossiers afwerken op het werk.  In de vooravond naar gemeentehuis en 's avonds een gemeenschappelijke vergadering Milieuraad en Gecoro.  Onderwerp is het plan van de windontwikkelaars Storm/Elicio voor een grootschalig windturbinepark langs de E40.  De leden van de 2 adviesraden buigen zich over de nieuwe (relevantere!) visualisaties die ze willen vragen aan de windontwikkelaar.
Woensdag op het gemeentehuis 'bijenoverleg'.  Regionaal Landschap plant iets moois in Hoegaarden, maar ik mag er nog niets over vertellen.  Toch niet op internet hé, want voor je het weet staat het in de krant.
Donderdag overleg op het werk en in de namiddag breng ik een bezoek aan de Egeltjes in St. Truiden, een opvanginitiatief van samenwerkende onthaalouders van Landelijke Kinderopvang.
Vrijdag bijwerken en nog op het gemeentehuis proberen te raken om de week te eindigen zoals ze begonnen is : met drie verjaardagszoenen.  Er is er nog eentje jarig. 's Avonds vind je mij op Halloween Outgaarden.  En naar het schijnt kunnen we tot 's nachts nog terecht in 't Gemout.