Pagina's

donderdag 3 maart 2011

SheepSales (St Janscollege) valt in de prijzen.....en zit in de provinciale finale mini-ondernemingen


SheepSales is een mini-onderneming van het St Janscollege in Meldert.  Mijn dochter Marie is administratief directeur van SheepSales. Zelf heb ik een aandeel van 10 euro gekocht en... ik ben chauffeur van de administratief directeur én hun grootste fan.   SheepSales laat sjaals breien door senioren en vrijwilligers én... doet klusjes in ruil voor het breiwerk.  De sjaals worden verkocht.
Sheepsales aan het woord : 'we kunnen trots meedelen dat we uit 26 andere mini-onderneming geselecteerd zijn voor de Provinciale Finale 'Best Ondernemende klas 2011' !
Op woensdag 23 maart stellen we ons, samen met 6 andere mini's, voor aan een strenge jury. Als we de jury daar hebben overtuigd moeten we ons ook op de Vlaamse Finale bewijzen !
Het beloven spannende... maanden te worden voor de hele crew !
Ze zitten dus in de Provinciale finale en... ze moeten binnenkort in Brussel (Tour &Taxis) gaan strijden voor de eerste plaats.
Een woord van dank aan de breisters, de breiers van de Senior Service club Hoegaarden, Liesbeth en haar mama, de familie Hendrix, de Kruissteekmiekes van Kumtich,  Alexius, het rusthuis van Goetsenhoven, St Kamillus, Mariake van KVLV (en haar hoogbejaarde buurvrouw) en nog vele meer....   Het wordt tijd dat SheepSales een feestje bouwt voor al die ijverige breiers, zeker als ze de Vlaamse beker zouden winnen.
Je kan nog steeds een lekkere warme sjaal kopen : http://www.sheepsales.be/.
Foto rechts : digitale graffiti ('wool is cool') op de rug van Marie.