Pagina's

woensdag 21 maart 2018

Wat vinden vrouwen lekker?

Ik heb het van horen zeggen, maar naar het schijnt vragen mannen zich al wel eens af wat vrouwen lekker vinden ?   Je komt het antwoord te weten op 13 april in 't Paenhuys van Hoegaarden. Ook vrouwen welkom natuurlijk.  Zij kunnen onmiddellijk hun mening geven tijdens de degustatie of ze het al dan niet lekker vinden.

Op vrijdag 13 april om 20u organiseert Biergilde Paenhuys, in samenwerking met de toeristische dienst , een lezing 'Vrouwen en bier' door Sofie Vanrafelghem. De biersommelier vertelt in deze lezing alles over haar fascinatie voor het bier. Ze bekijkt de rol van de vrouw in de biergeschiedenis, leert ons hoe gezond bier is en ontkracht een aantal bierclichés.
Kortom we komen tijdens haar boeiende uiteenzetting alles te weten over het bier en proeven enkele Belgische bieren.

Inschrijven is verplicht en kost €15 per persoon. Inschrijven kan via Geert Clement per mail clementgeert@telenet.be of per telefoon 016 76 69 90 of 0479 08 12 59. De inschrijving is pas definitief na het ontvangen van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer van Biergilde Paenhuys: BE81 0689 3147 1324 met vermelding 'Deelname lezing Sofie Vanrafelghem' + naam + aantal personen. Inschrijven kan tot en met 4 april, zolang er plaatsen beschikbaar zijn.
De inschrijvingen worden op woensdag 4 april afgesloten.