Pagina's

vrijdag 22 juni 2012

Een aanrader : de kruidenproeverswandeling in De Tuinen van Hoegaarden


Naar aanleiding van het laureaatschap Vlaanderen Lekker land organiseren de Tuinen van Hoegaarden op zondag 15 juli, vrijdag 20 juli en zondag 23 september om 14u30 een kruiden- proeverswandeling.

Herboriste Mieke Vanzonhoven neemt u mee op ontdekkingstocht doorheen de wondere wereld van de wild kruiden en planten. Wat maakt deze wandeling uniek ? U krijgt niet alleen meer informatie over de verschillende soorten kruiden maar er wordt u een kruiden proeversmenu van aperitief tot digestief aangeboden. Op die manier komt u meer te weten over het culinair gebruik. Maar ook komen de cosmetische toepassingen en geneeskrachtige werking aan bod. Deze info wordt aangevuld met verhalen en allerlei weetjes over de folklore van de kruiden en planten.

Krijgt u ook al zin om dit alles te ontdekken ? Schrijf u dan zeker in. Opgelet reserveren is wenselijk gezien de grote belangstelling en het beperkte aantal plaatsen. Kostprijs voor de wandeling met kruiden proeversmenu € 4 p.p.

Inschrijven via: de Tuinen van Hoegaarden, Houtmarkt 1, 3320 Hoegaarden, T: 016 76 78 43, detuinenvanhoegaarden@telenet.be,