Pagina's

zondag 22 mei 2016

Te veel uitdaging voor één week

Ja, vervelen dat doe ik mij toch niet.  En over gebrek aan uitdaging heb ik niet te klagen, integendeel zelfs.  Soms wat te veel uitdaging.
Maandag eerst even naar gemeentehuis, dan naar kantoor in Leuven (nog veel voor te bereiden).  's Avonds schepencollege.
Dinsdag naar Brussel.  Niet om te staken, hé! Om de raad van bestuur van Kind en Preventie voor te zitten.  In de namiddag op het gemeentehuis voor overleg ruimtelijke ordening. 's Avonds avondzitting op gemeentehuis.
Woensdag naar het Vlaams Parlement voor een overleg met een paar vrouwelijke parlementairen.  Altijd boeiend.  Als politicus moet je toch altijd proberen de wereld 'een beetje te verbeteren'.  Daarna terug naar Leuven voor beleidsoverleg. 
Donderdag bijwerken.  Lukt dat nog ?
Vrijdag eerst overleg over de Getevallei in Landen en in de namiddag een activiteit in het kader van Eetbaar Hoegaarden.  Wait and see.  's Avonds huldiging van de bloedgevers.

Weinig tijd om te genieten van mijn 'gewilde wilde' tuin dus.  Maar de bijen van buurvrouw Nadine zullen dat wel goed maken.  Het is namelijk 'week van de bij' (zie foto)