Pagina's

dinsdag 28 januari 2020

Wekelijkse agenda

Geen kans om Peter zijn verjaardag samen met hem te vieren.  Hij moest zijn taartje alleen opeten....
Maandag overleg op het gemeentehuis rond een mogelijk nieuw zwerfvuilproject.  In de namiddag naar Leuven voor het werk.  Veel werk daar omdat ik een aantal laatste loodjes wil verleggen vooraleer mijn loopbaanonderbreking op het werk ingaat om... mij 100% te kunnen wijden aan mijn schepenambt.  's Avonds schepencollege.

Dinsdag wat schrijfwerk aan een publicatie.  In de namiddag overleg op het gemeentehuis met oa dienst toerisme.  Het komende toeristische seizoen wordt werkelijk de max.  's Avonds Milieu- en Klimaatraad op het gemeentehuis.  'Goe bezig'... deze raad... iedereen krijgt zijn huiswerk mee.  Toch even checken of dat van mij in orde is....

Woensdag eerst gemeentehuis en dan ben ik weer even werftoezichter voor de verbouwing van mijn dochter.  's Middags tijd gemaakt om met een vriendin wat bij te babbelen in de Hoegaardse horeca.

Donderdag gemeentehuis én naar het werk... rapporteringen en overdracht.  Nieuwe dingen neem ik op het werk niet meer aan... omdat .... mijn 100% politiek voor de deur staat.  's Avonds naar de bakavond in 't Schip in Nerm, georganiseerd door het regionaal landschap en nadien een bespreking over een toeristische actie met een paar vrijwilligers die er ook zullen zijn.

Vrijdag 2 overlegmomenten op het gemeentehuis rond omgeving.   Iedereen wil wel wat met en in Hoegaarden.
Zoals je ziet, blijft er op weekbasis nog weinig tijd over voor een job buiten de politiek.   Omdat er maar 24 uren in een dag zijn, heb ik ervoor gekozen om vanaf maart voltijds ter beschikking te staan als schepen.   Het geeft ademruimte en ruimte voor extra initiatief.  Blij met mijn keuze, die wel moeilijk was, omdat ik natuurlijk een fantastische job en topcollega's in Leuven achter laat.  Kiezen is nu eenmaal verliezen....  En het leuke is dat ik altijd terug kan als ik hen te veel zou missen.