Pagina's

vrijdag 3 april 2015

De nieuwe gemeentelijke website staat online !


Hoegaarden investeert in communicatie met de burger. De lancering van een nieuwe gemeentelijke website sluit aan bij deze ambitie. Interactiviteit, integratie en informatievoorziening zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe site, daarnaast is de volledige lay-out vernieuwd en gemoderniseerd. Het enige dat niet veranderd is is de URL: www.gemeentehoegaarden.be 

Dit zijn de belangrijkste elementen uit de nieuwe website :

-          Volledig geïntegreerde website OCMW-Gemeente

-          Veel, duidelijke en volledige informatie naar de burger

-          Meer aandacht voor visuele vormgeving en zoekfuncties

-          Gebruiksvriendelijker en interactiever, met download en invulbare formulieren

De website wordt beheerd door onze eigen communicatiedienst.  Als kleine gemeente hebben wij geen voltijdse communicatie-ambtenaar.  Wij werken met zogenaamde ‘combi’-ambtenaren, ambtenaren met meerdere  werkdomeinen. De opmaak van de nieuwe website was echt teamwork: alle ambtenaren en mandatarissen hebben eraan meegewerkt.      

Aanvullingen, tips en bemerkingen kunnen aan de communicatiedienst doorgegeven worden.   De inhoud van de verschillende pagina’s valt onder de verantwoordelijkheid van de betrokken dienst (bv milieudienst, dienst burgerzaken…).  Voor inhoudelijke vragen hierover kan u bij hen terecht.

Het OCMW en gemeentebestuur van Hoegaarden hoopt dat op deze manier, via digitale weg, de inwoners nog beter geïnformeerd worden over de dienstverlening.  Vanzelfsprekend blijven wij ook inzetten op gedrukte informatie, onder andere met ons driemaandelijks infoblad en met de tweejaarlijkse infobrochure voor wat betreft de ‘statische’ informatie.

Wij zijn alvast zeer tevreden over de nieuwe boreling, wij hopen van jullie hetzelfde. Bezoek de nieuwe website en laat ons weten wat u ervan vindt.