Pagina's

zondag 14 februari 2016

Geen enkele avond thuis en....de drukke werkweek begint in dikke trui.

In dikke trui (voor dikketruiendag) naar kantoor maandag.  's Avonds (ook in dikke trui) naar het gemeentehuis voor het schepencollege. 
Dinsdag communicatie overleg van Ons op het werk.  Eigenlijk ben ik niet meer verantwoordelijk voor de communicatie, maar kom, we zijn flexibel.  In de namiddag naar Gooik voor het werk.  Hopelijk tijdig terug voor de avondzitting in het gemeentehuis en daarna gemeenteraad.  U bent welkom.
Woensdag uitzonderlijk ook een ganse dag naar Leuven. 
Om 18 u naar de Raad van Bestuur van Ecowerf.  Er staat een belangrijk punt op dat we vanuit het schepencollege gevraagd hadden om te agenderen, namelijk het communicatieplan in geval van noodsituaties.  Zowel op de staking van Ecowerf als tijdens de felle sneeuwval viel er veel op te merken op de communicatie vanuit Ecowerf.  Er ligt een nieuw plan voor maar ik heb toch nog heel wat opmerkingen.  Die zal ik op de vergadering meedelen.  En... er is nog een ander heikel punt dat we op de Raad van Bestuur zullen aanbrengen.  U leest het woensdagnacht op de CD&V-site van Hoegaarden (een reden om lang op te blijven?).
Donderdag nog maar eens communicatie-overleg, maar nu van Landelijke Kinderopvang.  In de vooravond naar een diamanten bruiloft in Hoegaarden en 's avonds startavond van KVLV nieuwe stijl.  Ben je vrouw (of zou je graag een vrouw zijn ? - grapje) en wil je wel wat ? Kom dan zeker langs, donderdagavond om 20 u in het Kapittelhuys.   Het grote thema is duurzaamheid en de deeleconomie (en we hebben zelfs al een thema voor volgend jaar !).
Vrijdag beleidsoverleg van Ons.  De week is TE druk.  Ik moet nog heel wat dossiers buiten krijgen, dat lukt me nooit.  Minder slapen zal de oplossing worden.