Pagina's

vrijdag 23 december 2011

Ingrid Claes wordt kabinetsverantwoordelijke van Elke Zelderloo, gedeputeerde jeugd en cultuur provincie Vlaams-Brabant

Schepenen in kleine gemeenten hebben ook een job.  Gelukkig maar, een (normale) job houdt je met de voetjes op de grond.  Bovendien kan je vaardigheden en weetjes uit je job gebruiken in de politiek (en omgekeerd).
Schepenen veranderen ook al eens van job.  (Ook) gelukkig maar.  Je mag nooit 'vastroesten' in een job.   Ingrid, schepen van jeugd, milieu en bib in Geetbets, wordt vanaf januari kabinetsverantwoordelijke bij gedeputeerde Elke Zelderloo.  Leuk, 2 toffe competente dames op een leuk departement.
Met Elke Zelderloo deze week nog een vergadering gehad, in verband met de erfgoedvereniging voor de streek.  We zitten samen in het dagelijks bestuur.  En Ingrid, die heeft er zo'n beetje voor gezorgd dat ik de politieke smaak te pakken kreeg.  Memorabel was haar 'klaarstoomvoormiddag' in 2006 van Vrouw en Maatschappij, waar Erika Thijs iedereen 'goesting' deed krijgen.  Ingrid is een zeer gedreven en bekwame politica.
Ingrid zal, naast haar functie als schepen, vanaf januari actief zijn als verantwoordelijke van het kabinet van gedeputeerde Zelderloo.  We zullen vanaf nu ook in andere omstandigheden met mekaar werken.