Pagina's

woensdag 14 november 2012

Prachtige vacature op de gemeente Hoegaarden


Zeer interessant.  Erg leuk werk voor wie houdt van milieu, duurzaamheid en grondgebied.  Je werkt mee aan 'het goede (en milieubewuste) leven in Hoegaarden.


Duurzaamheidambtenaar - GIS - coördinator

 (contract onbepaalde duur, voltijds)
Functie: Je staat in voor de ontwikkeling, uitvoering en opvolging van projecten inzake duurzaamheid, zowel in de werking van de gemeente, als aan de burgers van de gemeente, zodat allen vertrouwd raken met en geïnformeerd zijn over de principes van duurzaamheid.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitbouw en onderhoud van het geografische informatiesysteem
- uitwisseling van geografische informatie met de hogere overheid. Je staat
bovendien in voor een optimale informatiedoorstroming, een goede interdepartementale samenwerking en klantgerichte dienstverlening.

Diplomavereiste: Je hebt een diploma dat toegang geeft tot niveau B (bachelor).

Aanbod: Een veelzijdige en uitdagende job in contractueel verband. Je brutomaandsalaris bedraagt min. €2.273,36 en max. €3.830,55 aan huidige index (weddeschaal B1-B3).
Je geniet ook andere voordelen zoals o.m. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en een gunstige verlofregeling.

Bijkomende info, functieomschrijving en aanwervingsvoorwaardenzijn te bekomen bij Bart Hendrix, gemeentesecretaris op tel. nr. 016/76 87 00,
0478/28 64 08 of via mail.

Solliciteren kan tot en met 15 december 2012 met cv en kopie diploma:
Ofwel per brief aan het College van burgemeester en schepenen,
Gemeenteplein 1, 3320 Hoegaarden
Ofwel via mail aan bart.hendrix@gemhoegaarden.be.


PS  Vanzelfsprekend werkt de duurzaamheidsambtenaar nauw samen met de schepen van het goede leven in Hoegaarden.  Ik hoop dat 'we mekaar kunnen vinden'...

ook nog vacatures voor Hofheide (zie website gemeente)