Pagina's

maandag 25 februari 2013

Agenda deze week

Maandag naar Brussel én naar Leuven voor vergaderingen.
Dinsdag grote ecodag op het werk.  We houden in Tielt-Winge een persmoment samen met de nieuwe gedeputeerde voor milieu.  De kinderbegeleidsters van Vlaams-Brabant volgen allerlei eco-workshops, onder andere land art (zie foto) en we krijgen aanmoediging (en subsidies) van de provincie.
Op de middag vergadering in het Vlaams Parlement.  Over de toekomst van de kinderopvang in Vlaanderen.  's Avonds naar het gemeentehuis, daar krijg ik heel speciaal bezoek (ik maak er een foto van!).  's avonds schepencollege.
Woensdag afspraak met onze milieudienst, daarna naar de paradontist (wat dat ook moge wezen).  's middags vergadering op het provinciehuis en in de latere namiddag vergadering rond 'Sterk Merk' op het werk.  Misschien een voorbeeld aan Hoegaarden nemen, dat is een sterk merk.  's Avonds raad van bestuur van Portiva, onze intergemeentelijke archeologische vereniging.
Donderdagavond Raad van Bestuur van de Tuinen.
Vrijdag moet mijn nieuw plattelandsproject voor het werk 'er liggen' (en opgestuurd worden).  Duimen !!   (dat het er ligt én dat het wordt goedgekeurd).