Pagina's

maandag 7 april 2014

Agenda deze week

Maandagvoormiddag naar het werk voor een vergadering rond 'samentuinen', helemaal een 'hype', ook voor KVLV en de andere vzw's van Ons.  In de namiddag vergadering op het gemeentehuis met o.a. een vrijwilligster met een mooi projectidee voor het goede doel.  Daarna binnenwippen op grondgebiedszaken en naar de kapper.  's Avonds schepencollege.
Dinsdag eerst naar het werk voor een vergadering.  In de vooravond vind je mij op het gemeentehuis.
Woensdagochtend vergadering met de Hoegaardse handelaarsbond, in de namiddag op het gemeentehuis.  's Avonds word ik in Bornem verwacht op een grote bijeenkomst van de CD&V-jongeren, waar ik samen met een Vlaams parlementslid geagendeerd ben op een  toelichting rond het nieuwe decreet kinderopvang.  Er is veel rond te doen de laatste tijd in de pers, maar los van een aantal details is het decreet een goede zaak voor de professionalisering en de kwaliteit in de kinderopvang van baby's en peuters.
Donderdagochtend naar Brussel voor het dagelijks bestuur van Kind en Preventie.  In de namiddag vergadering met een kandidaat-leverancier voor de nieuwe gemeentelijke website.  Daarna vergadering met Regionaal Landschap Zuid-Hageland.  Donderdagavond bloed geven in de sporthal. Hopelijk jij ook ?
Vrijdag in extremis een eindrapportering van een project afwerken en in de namiddag komt een overheidsinstantie al zien 'wat ik ervan gebakken' heb.  Vrijdagavond vernissage palmzondagtentoonstelling in het gemeentehuis.