Pagina's

dinsdag 15 april 2014

Doe mee met de fotowedstrijd Gete in Beeld (van Regionaal Landschap Zuid-Hageland)

Gete in Beeld
Heb jij mooie foto’s van de Grote en de Kleine Gete? Trek je graag de valleien in? Doe dan mee aan de fotowedstrijd van Regionaal Landschap Zuid-Hageland (RLZH), Natuurpunt Oost-Brabant en Het Vinne. Richt je lens op landbouw, natuur en recreatie van Hoegaarden en Landen tot Geetbets.
Gete in Beeld in 3 stappen
1. Trek je wandelschoenen aan en zoom in op de Getevallei, van Hoegaarden, Landen en Tienen tot Linter, Zoutleeuw en Geetbets. PS: Noteer waar jij je foto’s trekt. Dit zijn de 5 categorieën: - recreatie en ontspanning - landbouw - biodiversiteit - rijk verleden - water in het landschap
2. Stuur je foto’s op naar info@rlzh.be via www.wetransfer.com. De wedstrijd loopt tot 1 november 2014. Er is een hoofdprijs voor elke categorie én een extra Natuurpuntprijs!
3. Noteer 12 december voor de prijsuitreiking van ”Gete in Beeld” en de natuurfotowedstrijd van Het Vinne in de Vinnehoeve. De winnende foto’s reizen daarna door de zes Gete-gemeenten! Meer info volgt in het najaar.
Op de foto : Mijn dochter Laura en vriendin Ymke, een paar zomers geleden (in de Gete achter het Kluisveld).  De brug was blijkbaar te ver....