Pagina's

donderdag 19 april 2012

Fotowedstrijd (Europees Platteland).


Het ENRD (European Network for Rural Development) lanceert een heuse fotowedstrijd en dit voor alle Plaatselijke Groepen! Bij deze moedigen we iedereen aan om deel te nemen aan deze wedstrijd.

De bedoeling van “Images of Rural Europe” is om plattelandsontwikkeling in Europa nog meer te stimuleren. Voor deze wedstrijd is het ENRD op zoek naar zoveel mogelijk foto’s die het huidige plattelandsleven in Europa typeren. De winnende inzendingen zullen bezichtigd kunnen worden in het indrukwekkende Berlaymontgebouw in Brussel, dit tijdens een grootse tentoonstelling die loopt van 22 juni tot en met 10 juli 2012. De winnende fotografen en Plaatselijke Groepen zullen ook uitgenodigd worden om deel te nemen aan een prestigieuze prijzenceremonie op 27 juni, waar ook Dacian Cioloş (Commissaris voor landbouw en Plattelandsontwikkeling) aanwezig zal zijn…

Dit is echter nog niet alles! De winnende foto’s zullen ook te bewonderen zijn tijdens een “rondreizende” tentoonstelling doorheen gans Europa. Ook zullen ze gebundeld worden in een mooi fotoboek dat zal worden uitgebracht tegen eind 2012.

Iedereen kan deelnemen aan deze fotowedstrijd, van amateurfotografen tot professionele fotografen. De enige vereiste is dat je een inwoner bent van één van de EU lidstaten. Elke deelnemer uit het Hageland mag foto’s naar believen indienen, via hagelandplus@vlaamsbrabant.be.

Jullie kunnen de foto’s nog indienen tot vrijdag 18 mei 2012.