Pagina's

maandag 16 april 2012

Waarom woont u graag in Hoegaarden ? Laat het aan VRT weten in een kort filmpje

Klikken : http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/verkiezingen2012/VK_Oproep%2Bambassadeurs
VRT start met een verkiezingsdossier.  Heel tof allemaal, je kan ook op twitter meedoen enzovoort.
Nichtje Annelien (Lefevre!) beweert een foutje ontdekt te hebben in hun informatie.  Volgens de website heeft CD&V 11 zetels van de 18.  Niet juist.  Er waren 17 zetels en CD&V had er 10.   Maar misschien hebben zij de OCMW-voorzitter al meegeteld.... Dat is niet helemaal correct, toch niet voor de afgelopen legislatuur.
Klikken : http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/verkiezingen2012/vlaams-brabant/Hoegaarden

Je kan meedoen met de 'verkiezingsshow' van De Redactie.  Je kan twitteren enz (daar heb ik een hekel aan), maar je kan ook een filmpje opladen over waarom jij Hoegaarden zo'n super dorp vindt, in de hoop dat het gepubliceerd wordt :


Deredactie.be gaat daarom in elke gemeente op zoek naar inwoners die hun gemeente op een originele manier in de kijker willen/kunnen zetten. Ambassadeurs van hun gemeente, zeg maar.
Bent u ervan overtuigd dat uw gemeente gewoon de beste is om in te wonen? Kan u ook goed, duidelijk en ludiek voorstellen waarom? Dan is dit uw kans. Toon in een kort en krachtig filmpje van 30 seconden aan waarom uw gemeente of stad er bovenuit steekt.
Geef uw filmpje volgende bestandsnaam: gemeente_voornaam_naam (vb.: Hasselt_Jan_Janssen) en stuur het viaWeTransfer naar verkiezingen2012@vrt.be. En wie weet haalt uw filmpje de gemeentepagina op deredactie.be.