Pagina's

woensdag 9 juli 2014

Word ambassadeur van het mooiste dorp van Vlaanderen !

Gezocht : vrijwilligers voor weekendpermanentie
in het Toeristisch infokantoor Hoegaarden

Om de permanentie tijdens de weekends te verzekeren is het toeristisch infokantoor van Hoegaarden op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers.

Het takenpakket bestaat uit: de ontvangst van individuele toeristen en groepen. Het verstrekken van toeristische informatie over fietsroutes, wandelingen, toeristische attractie, Hoegaardse horecamogelijkheden. De verkoop van toeristisch producten (fiets- en wandelkaarten) en streekproducten. Occasioneel ondersteuning bieden bij evenementen. En kleine administratieve taken eigen aan de dienst.

Het kantoor is tijdens het winterseizoen (oktober – maart) op zondag van 13.00u tot 16.00u open en in de zomermaanden (april – september) op zaterdag en zondag van 10.00u – 12.30u en van 13.00u tot 17.00u. 


De standaard vrijwilligersvergoeding wordt voorzien. Belangrijk voor studenten : dit soort werk telt niet mee voor je maximum van 50 dagen studentenarbeid.
Bent je vlot in omgang en wil je toeristische ambassadeur van Hoegaarden worden?  Laat dan zeker iets weten aan Carolien Geens, Houtmarkt 1, Hoegaarden, 016 76 78 43 of detuinenvanhoegaarden@telenet.be.