Pagina's

zondag 23 september 2012

Wat houdt Hoegaardiers bezig ?

Moechen is een interessante bezigheid.  Je hoort wat Hoegaardiers belangrijk vinden.  Straten, verkeersveiligheid voor de zwakke weggebruiker, netheid.... dat zijn de thema's die de Hoegaardier in zijn verlanglijstje heeft staan.   Grote 'staats'problemen, daar ligt men hier niet van wakker (en daar ligt de oplossing toch niet bij uw lokale politicus).   Daaraan zie je ook dat dorpspolitiek niets te maken heeft met nationale politiek.  En dat de lokale partijen weinig te maken hebben met de nationale politiek.
CD&V Hoegaarden is het beste bewijs van dit laatste.  Bij ons vind je alle kleuren vertegenwoordigd.  We zijn zo'n beetje de Dorpspartij 'avant la lettre'.  Ben je gelovig of niet ? Blauw, groen, rood, geel of oranje...?  Wat maakt het uit ?  Wij hebben van alle soorten op onze lijst staan.   En ik ?  Welk kleur heb ik eigenlijk ?  Zoals in het reclamespotje van de Belgische kazen : van elke kleur een beetje, maar toch het meest van al.... (vul zelf maar in....).
Binnenkort krijg je ons kandidatenboekje in je bus.  Je zal het wel zien.  Meerkleurig.  Jong én ervaren. Gedrevenheid voor de burger, voor u dus, dat is het belangrijkste criterium.  
De avonturen van onze kandidaten kan je op onze website vinden : http://hoegaarden.cdenv.be/
Binnenkort vind je daar ook ons programma : meerkleurig, zoals we zelf zijn.