Pagina's

maandag 10 juni 2013

agenda

Maandagvoormiddag naar Beter Wonen aan de Gete in Landen.  In de namiddag schepencollege op gemeentehuis.  ’s Avonds bijeenkomst Feestencomité 50jarigen (1963!).
Dinsdag op het werk in Leuven en ’s avonds naar gemeentehuis,  oa voor gemeenteraad.
Woensdagnamiddag grote persconferentie Leader in Vissenaken.  De pers komt er te weten welke dossiers ‘in de prijzen zijn gevallen’ voor subsidies.  Ik neem alvast het Hoegaards zwaards mee dat we in het gemeentehuis hebben gevonden.  Ons dossiertje over de veldslag krijgt goed nieuws.   Voor Hoegaarden is het Leaderverhaal erg nuttig geweest.  Ook voor de verbouwing van 't Paenhuys konden we rekenen op leadersubsidies.  's Avonds Raad van Bestuur van Toerisme Vlaams-Brabant.
Donderdag naar Gent om voor het werk in het provinciehuis een project te verdedigen voor subsidies welzijn.  Mooi projectje, hopelijk vindt de commissie dat ook.  ’s Avonds raad van bestuur van Regionaal Landschap Zuid-Hageland en daarna naar het openingsfeestje van Landelijk Dienstencoöperatief Tienen die een nieuw kantoor hebben geopend.
Vrijdag Algemene Vergadering Landelijke Kinderopvang, altijd een zeer mooi moment en in de namiddag naar Brussel voor Kind en Preventie.