Pagina's

woensdag 3 september 2014

Hoegaarden Schrijft! speelt met taal op zaterdag 11 oktober

Hoegaarden Schrijft! speelt met taal
Jeugdauteur Marc De Bel en sportcommentator Maarten Vangramberen zijn de speciale gasten op twee evenementen van Hoegaarden Schrijft!
Op zaterdag 11 oktober om 14 uur leidt Marc De Bel een gevarieerd taalspel voor kinderen tussen 10 en 13 jaar. De kinderen spelen in teams van drie deelnemers. Ze kunnen mooie boekenpakketten winnen. Marc De Bel leest ook voor en antwoordt op vragen.
Diezelfde dag treden vanaf 20 uur de volwassenen in het strijdperk. Hun wordt een grappige taalwedstrijd beloofd onder de titel ‘Tientaalkamp’. Hier wordt in ploegen van vier gespeeld. De presentatie van de wedstrijd is in handen van Maarten Vangramberen. Sport zal dus altijd wel ergens aanwezig zijn in de opdrachten.
Teams voor de kinderwedstrijd moeten zich aanmelden (drie namen plus de naam van de ploeg) met een mailtje naar hoegaardenschrijft@hotmail.com. Deelname is gratis. Voor de volwassenen zijn er kaarten (10 euro per ploeg) te koop bij de mensen van Hoegaarden Schrijft! De twee taalwedstrijden vinden plaats in het Kouterhof.