Pagina's

woensdag 10 september 2014

Interessante info-avonden van Beter Wonen aan de Gete op komst : zeker interessant in tijden van energieschaarste

 Energiezuinig verwarmen met mijn huidige verwarmingsinstallatie door vzw Dialoog vindt plaats op dinsdag 23 september vanaf 19.30u te Landen in de raadzaal van het stadhuis / administratief centrum van Landen, Stationsstraat 29, 3400 Landen. 
Deze infosessie geeft praktische tips waarmee we heel wat energie kunnen besparen. Onderwerpen die aan bod komen zijn het onderhoud van de ketel en de radiatoren, het regelen van de installatie en het isoleren van onderdelen van de installatie. U leert wat u zelf kan doen en wat u best overlaat aan de installateur.

·         Energie besparen met een investering van 0, 10, 100, 1.000 en 10.000 euro door VIBE vzw kunt u bijwonen op maandag 6 oktober vanaf 19.30 uur te Linter in de raadzaal van het gemeentehuis van Linter, Helen-Bosstraat 43, 3350 Linter. 
Tijdens deze voordracht worden een aantal zeer concrete ingrepen toegelicht dewelke iedereen thuis kan uitvoeren, ook zonder zware investeringen of verbouwingen. We leggen praktijkgericht uit hoeveel u kunt besparen met een klein, middelgroot of groot budget. Wat u kunt doen met uw budget en hoeveel u er mee zou kunnen besparen. Spaarlampen, radiatorfolie, thermostatische radiatorkranen, verbeterd dubbel glas …  het komt allemaal aan bod. Ten slotte komen de subsidies voor energiebesparende maatregelen ook nog aan bod.

·         Over Zorgeloos verhuren verneemt u alles op donderdag 9 oktober 2014 vanaf 19.00 uur te Tienen, in Cultureel Centrum De Kruisboog. De huisvestingsdienst van Tienen en Beter Wonen aan de Gete organiseren dit samen voor alle inwoners van Tienen, Landen, Linter en Hoegaarden Verschillende sprekers verzorgen vanuit hun expertise een toelichting.
Om zeker te zijn van een plaats op deze interessante infoavond en van de documentatie kan men zich best aanmelden op nummer 011/69 05 45 of per mail aan info@beterwonenaandegete.be. Deelname is gratis.