Pagina's

vrijdag 29 januari 2016

Startvergadering KVLV 'Popt Up' in Hoegaarden en deelgemeenten : 18 februari om 20 u in Kapittelhuis

KVLV (vroeger alleen in Outgaarden) wil graag een hernieuwde werking opstarten in Hoegaarden en deelgemeenten. Het zal een soort KVLV 'nieuwe stijl' zijn. Bedoeling is om een paar keer per jaar een 'pop up' activiteit te doen ergens in Hoegaarden of één van de deelgemeenten.
De rode draad van de werking is DUURZAAMHEID en CREATIVITEIT. Leuke workshops rond 'no waste cooking', werken met kruiden, 'upcycling', wereldkoken... enzovoort. We zullen dit ook altijd in originele locaties proberen doen, niet altijd in dezelfde zaal.  Vanzelfsprekend werken we graag samen met andere verenigingen.

Wij nodigen je graag uit op een soort startvergadering met voorstelling van eerste activiteiten dit jaar op donderdag 18 feb om 20 u op de eerste verdieping van het Kapittelhuys. Bedoeling is ook om te horen welk soort activiteiten Hoegaardse 'Vrouwen met Vaart' wensen in Hoegaarden....

Hopelijk kom je kennis maken met deze vernieuwde werking. Breng gerust buurvrouwen, vriendinnen en/of (schoon)dochters mee. En natuurlijk ideeën voor toffe activiteiten, want alles is nog mogelijk.

Iedereen welkom.  Ik ben er zeker van dat ook mannen onze workshops leuk zullen vinden.